به نام خدا

دیروز یکی از دوستانم توی گروهمون خبر آورد که فلانی بچه‌دار شده*_* 

فلانی کیه؟ فلانی هم‌ورودی دوره کارشناسیمون بود. تا ترم ۴ خوند. بعدش به فکر تغییر رشته یا انصراف از تحصیل بود. اینکه چرا و چطور بمونه برای بعد! ولی به هر حال همون ترم ۴ انصراف داد.
من اولین بار ترم دو سر کلاس ریاضی ۲ باهاش آشنا شدم. اوایل ترم استاد یه مبحثی رو سرسری مطرح کرد و بعد گفت این بخش حذفه و توی پایان‌ترم هم نمیاد و من هم خیلی توضیحش نمیدم. فلانی که کنار دست من نشسته بود برگشت بهم گفت: توی کنکور ارشد که میاد! ما باید چطوری بخونیم؟
منم در ظاهر لبخندی زدم و چیزی نگفتم ولی توی ذهنم گذشت که اوووو کو تا کنکور! ما که تازگی کنکور دادیم حالا! و اصلا بعد ۴ سال کی مرده کی زنده؟ شاید ۴ سال خوندیم و خوشمون نیومد نخواستیم همین رشته رو ادامه بدیم. اصلا شاید خوشمون اومد ولی تا ته همین ۴ سال خوشمون اومد و .
دیروز که این خبر رو شنیدم در حالی بود که من در خود گره خورده بودم و نمی‌دونستم چی رو بگیرم و چی در نره! و از اون ور داشتم توی گوگل نحوه دور زدن سایت‌های خارجی برای دانلود مقاله بدون پرداخت دلار رو سرچ می‌کردم! و فلانی هم از بچه‌ش استوری گذاشته بود!
خلاصه اینکه اومدم بگم دنیا بالا و پایین زیاد داره!

م مثل مادر، پ مثل پدر

حالا کو تا بعد ۴ سال؟

یک با یک برابر نیست؟*

۴ ,رو ,توی ,فلانی ,ترم ,ولی ,۴ سال ,خوشمون اومد ,بعد ۴ ,ترم ۴ ,کو تا

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

≡ وبلاگ شخصی حسین رضازاده مجله ویدئویی ناقوس فروش قطعات دستگاه تصفیه آب در شیراز جزوه کتاب آشنایی با معماری جهان محمدابراهیم زارعی pdf کاروان وب آموزش زبان ترکی آذربایجانی خلاصه راهنمای بکارگیری استاندارد حسابداری شماره ۱۷ کتابخانه عمومی جلال آل احمد خرمدشت دانلود درس های دانشگاهی استودیو برندینگ مرجان-آموزش و مشاوره برندینگ و گرافیک برند